Search
Close this search box.

MEMORIJAL “IVICA ŠVALJEK”

Na Memorijalu Ivice Švaljeka u Krapini nastupilo je 16 naših natjecatelja i nekolicina je prikazala prilično dobru igru.

Rezultatom se ovaj put opet istaknuo Luka Kramarić, koji u zadnje vrijeme prikazuje popriličan napredak u igri za poen. Na putu do finala u konkurenciji mlađih kadeta, nanizao je nekoliko pobjeda protiv bolje rangiranih igrača s kojima je dosad imao negativan skor. U 1/8 finala pobijedio je Martina Polšeka iz GSTK Zagreb (3:2), a u 1/4 finala Matiju Strbata iz STK Mihovljan (3:2). U polufinalu je nadjačao Gabrijela Pravdića koji je također član GSTK Zagreb (3:1). U finalu mu je nedostajalo malo više sreće. U prva dva seta izgubio je na razliku i tako propustio ozbiljnije ugroziti Leona Benka iz STK TIS (0:3)

U mlađim kadetkinjama Ema Fučkar je u ¼ finala izgubila od Tamare Nakić iz GSTK Zagreb (1:3), te joj na taj način uskratila plasman u polufinale.

Mislav Posavec iz turnira u turnir također pokazuje sve bolju igru. Iako je tek prva godina kadeta, u starijoj konkurenciji juniora izmaklo mu je četvrtfinale za samo jedan poen. Bolji od njega bio je Zupančić iz NTK Novo Mesto (Slovenija).

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti