Search
Close this search box.

MISLAV TREĆI NA STIPANČIĆU

Memorijal „Antun Tova Stipančić“ jedan je od najvećih međunarodnih turnira u Hrvatskoj. Iz redova STK Zabok nastupilo je 15-ak natjecatelja, od kojih je četvero nastupilo i u starijoj kategoriji.

mislav_posavec_3.JPGKao najzapaženiji rezultat možemo istaknuti rezultat Mislava Posavca u kategoriji kadeta, koji je poražen tek u polufinalu od Borne Peteka (STK TIS Zagreb) rezultatom 2-3. Mislav je vrlo loše ušao u meč te je već nakon nepunih 10 min gubio 0-2 u setovima. Sredio je igru tek u trećem setu te uspio izjednačiti, ali u petom setu nije uspio. Ranije u četvrtini finala Mislav je u  triler završnici petog seta dobio Luku Zlatkova (STŠK Dugo Selo) 3-2.

ema_fučkar_web.JPGPlasmanom u četvrtinu finala u kategoriji kadetkinja istaknula se još i Ema Fučkar. U osmini finala je rezultatom 3-2 iznenadila Nušu Stojanović, a ni u 1/4 nije bilo loše protiv prve nositeljice Ivone Štriga, gdje je poražena rezultatom 1-3. U svakom slučaju Ema u zadnje vrijeme pokazuje velik napredak u igri za poen.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti