Search
Close this search box.

MISLAV TREĆI NA TOP-12

Zabok je bio domaćin TOP-12 turnira mlađih kadeta, na kojem je nastupilo 12 najboljih u kategoriji, a domaćin je učestvovao sa nevjerojatnih 6 predstavnika. Mislav Posavec, Roko Rožić, Hrvoje Martinec i Tin Grabrovečki su ušli po rankingu, a Karlo Krznar i Domagoj Gavranić su upali s liste rezervi.

Na kraju drugog dana prvi je bio bez poraza Roko Meter iz HASTK Mladosti Zagreb, a drugi je s dva poraza završio Borna Petek iz zagrebačkog TIS-a. Na treće mjesto postolja popeo se naš Mislav Posavec s tri poraza, koliko su imali i Luka Zlatkov iz Dugog Sela i Simon Vincek iz Žabnog, ali je Mislav imao najbolji međusobni skor. Sa pozitivnim skorom još je na šestom mjestu bio naš Roko Rožić (6-5), a iza njega su se poredali i ostali: Hrvoje Martinec, Krznar Karlo, Tin Grabrovečki i Domagoj Gavranić.

U isto vrijeme u Varaždinu se održavao TOP-12 mlađih kadetkinja, na kojem je nastupila naša Ema Fučkar. Njezin konačan skor je 2-9, što je bilo dovoljno za 9. mjesto. Skor je mogao biti i bolji da Ema nije propustila nekoliko šansi za pobjedu, već je poražena rezultatima 2-3.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti