Search
Close this search box.

MLAĐI KADETI EKIPNO PRVACI HRVATSKE

Varaždin je bio domaćin prvenstva Hrvatske za mlađe kadete i juniore. U ekipnom dijelu juniori su u sastavu Domagoj Kramarić, Ivan Tuđa i David Iveković zauzeli sedmo mjesto. U grupi su izgubili juniori_zabok_ph_2016_2017.jpgsva tri meča (HASTK Mladost Zagreb 1-3, STŠK Dugo Selo 0-3, STK Požega 2-3). U borbi za sedmo mjesto pobijedili su STK Mihovljan 3-1.

Za razliku od njih mlađi kadeti su u grupi nanizali tri pobjede (STK Vodovod Osijek 3-0, STK Varaždin 3-0 i GSTK Zagreb 3-2). U finalu za prvo mjesto su igrali protiv STK Opatije i dobili 3-2. U ekipi su bili Mislav Posavec, Hrvoje Martinec, Roko Rožić, Tin Grabrovečki, Luka Kramarić, Domagoj Gavranić i Karlo Krznar.

U pojedinačnom dijelu do ¼ finala su stigli Mislav Posavec i Roko Rožić, mlađi_kadeti_zabok_ph_2016_2017_2.jpgali igra potrebna za nastavak natjecanja je izostala. Mislav je glatko i u lošoj igri poražen od Borne Peteka iz STK TIS Zagreb, a Roko Rožić nije mogao bolje protiv Lea Vekića iz STK Opatije.  U osmini finala zaustavljen je i Hrvoje Martinec od Patrika Tomića GSTK Zagreba (0-3).

U konkurenciji parova mlađih kadeta Mislav Posavec i Hrvoje Martinec osvojili su treće mjesto. U polufinalu su izgubili od para Petek-Zlatkov 0-3.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti