Search
Close this search box.

NA PUTU U SUPERLIGU

U prvoj današnjoj utakmici protiv Opatijaca, Ivan Zeljko je bio uvjerljiv u oba pojedinačna susreta te je Danijela Kinkelu i Marijana Kozića dobio sa po 3-0. U paru s Lukom Cvetkom dodao je još jedan bod. Luka Matković bio je također uvjerljiv i siguran protiv Kozića (3-0). Izgubio je samo Luka Cvetko od Dominika Salme (1-3), međutim ukupna pobjeda je bila uvjerljivih 4-1.

U popodnevnoj utakmici protiv STK Brovinje očekivalo se više uzbuđenja, te je i gledaoca bilo znatno više. Gosti su postavili hrabro i već u prvom meču našem Ivanu Zeljku suprotstavili su svojeg najboljeg igrača Marka Habijaneca. Iznenađenje je izostalo, jer je Zeljko glatko dobio sa 3-0. Iza toga Matković rutinirano i smireno dobija Daria Jurišića 3-1. U trećem meču Luka Cvetko je lovio vodstvo Raymonda Dobrića do samog kraja petog seta te je u završnici uspio svladati odličnog suparnika.

U paru su Zeljko i Cvetko naišli na jak otpor gostujućeg para, gdje je dominirao Marko Habijanec sa nekoliko atraktivnih poteza te su pobjedom smanjili naše vodstvo na 3-1. Za konačnu pobjedu je Zeljko svladao Jurišića (3-1).

Sve smo bliže ostvarenju za nas neplaniranog i iznenađujućeg uspjeha, plasmana u hrvatsku stolnotenisku superligu. Današnje dvije domaće pobjede protiv ekipa STK Opatije 08 i STK Brovinja ovaj uspjeh učinile su sasvim izvjesnim. Iz utakmice u utakmicu dečki su sve sigurniji i očit je napredak od početka lige. Jesenas je rezultat uglavnom ovisio o učinku Ivana Zeljka, a sad su dečki jedna kompaktna ekipa, gdje Ivan i dalje predvodi, ali ga Luka i Luka sve bolje prate i nadopunjuju.

Preostaju nam još dvije gostujuće utakmice protiv STK Industrogradnje Zagreb i STK Velike Gorice-Stanfar u posljednjem kolu koji je na rasporedu 16.04. o.g.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti