Search
Close this search box.

NEVEN KARKOVIĆ ODRŽAO POKAZNI TRENING

… Nakon odrađenih nekoliko većih i manjih sredina, Neven Karković nastavio je neumorno obilaziti klubove. Ovog tjedna na redu je bio Zabok, gdje je Neven proveo nekoliko sati u radu s talentiranim stolnotenisačima Zaboka.
– Bio sam pomalo iznenađen sa brojem djece (45) koja treniraju u STK Zabok, jer Luka Vrančić najvećim djelom radi sam sa njima, što nije nimalo lako. Mi smo radili sa njih petnaestak koji pokazuju naprednije znanje od ostalih. Sva djeca su tehnički korektna uz male korekcije, što pokazuje da Luka radi vrlo kvalitetno. Moram naglasiti otvorenost Luke prema novim znanjima što je nužnost za sve a pogotovo za tako mladog trenera – istaknuo je izbornik mlađih selekcija Neven Karković.
– Nakon četiri sata treninga bez prestanka, Neven i ja smo nastavili razgovarati o tehnici, taktici, planiranju treninga, formi treninga… Uglavnom, razgovarali smo o svemu – kazao je trener Luka Vrančić te dodao:
– Ovaj posjet nam je bio od neprocjenjive vrijednosti. Njegovi savjeti za rad će nam mnogo koristiti u daljnjem razvoju kluba, mene kao trenera, a općenito stolnog tenisa u Krapinsko- zagorskoj županiji koja u posljednjih deset godina doživljava buđenje…

Prenijeto sa www.hsts.hr

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti