Search
Close this search box.

ODRŽAN 1. OTVORENI STOLNOTENISKI TURNIR U ZABOKU

Nakon višetjednih priprema, strepnje i neizvjesnosti konačno se dogodio. Nastupilo je 84 natjecatelja, uglavnom iz sjeverozapadne Hrvatske. Nastupili su i prijatelji iz Virovitice i Slavonskog Broda, zatim Koprivnice, Samobora, šenkovca, te naravno Zagreba. Brojni su bili i naši stari prijatelji iz ostalih županijskih klubova. Iako je početak kasnio zbog prijava natjecatelja koji su pristizali i nakon zakazane satnice, natjecanje je započelo oko 9.30 razigravanjem po skupinama, i to ponajprije u kategoriji kadeta i juniora. Nakon njih su započeli svoje “obračune” seniori i veterani.
Vjerujemo da je izgled dvorane i ugođaj bio dobar, kvaliteta natjecatelja na visokom nivou, te da su natjecatelji i gosti bili zadovoljni, kao što smo i mi kao organizatori. Slijedeće godine očekujemo još veći odaziv natjecatelja, a moguće će i kvaliteta sudionika biti još veća.
Naši predstavnici koji su nastupili ostvarili su slijedeće rezultate:
KADETI: Paučnik Alan 2. u skupini, izgubio u 1/4 finala od kasnije pobjednice (loša sreća). Turk Matija 3. u skupini (1-2).
JUNIORI: Huis Martin 1. u skupini, izgubio u finalu. Luka Vrančić 1. u skupini, izgubio u 1/2 finalu od kasnijeg pobjednika; pobjedio u meču za 3. mjesto. Vanja Vrančić 1. u skupini, izgubio u 1/4 finalu. Rasonja Ozren 3. u skupini i Ivanek Mirko 4. u skupini.
SENIORI: U ovoj kategoriji nastupio je samo Antolić Mario i završio natjecanje već u skupini (0-3).
VETERANI: Kušan Mladen 2. u skupini, izgubio u 1/4 finalu. Coha Miroslav 3. u skupini (1-2), Šegina Željko 3. u skupini (0-2) i Ivanek Miljenko 3. u skupini.

REZULTATI

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti