Search
Close this search box.

ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA STK ZABOK

U restoranu “Lipa” održana je izborna Skupština kluba. U nazočnosti 24 člana Skupštine, predstavnika poglavarstva grada Zaboka inovinara na dnevnom redu je bilo donošenje novog Statuta, te reizbor svih tijela upravljanja. U izvještajnom dijelu sjednice podnijeto je izvješće o dosadašnjim aktivnostima kluba, te financijsko izvješče za 2006. godinu. Za istaknuti je da se klub u kadrovskom dijelu oslanja prvenstveno na vlastite snage, a posebno su istaknuti organizacija turnira u mjesecu listopadu, te rad stolnoteniske škole.
U financijama se ističe pomoć donatora, privrednih subjekata, čime je omogućeno opremanje sportskom opremom. Sportska oprema zastupljena je sa čak 80% na rashodovnoj strani. Izvješća su jednoglasno prihvaćena.
Statut je uz nekoliko amandmana jednoglasno prihvaćen, te se krenulo u izbor članova novih tijela upravljanja.
Za predsjednika je s mandatom na 4 godine ponovno izabran Ivica Vrančić. Nakon zahvale na povjerenju, iznio je svoj odabir članova Izvršnog odbora: Ivica Vrančić, predsjednik, Tomica Turk, dopredsjednik, Željko Šegina, Ratko Tuđa, Mladen Kušan, Milan Galac i Zdravko Lihter.
Za članove Nadzornog odbora izabrani su: Mario Antolić, predsjednik, Miroslav Coha i Bibijana Šlogar.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti