Search
Close this search box.

ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA STK ZABOK

U novo uređenoj dvorani Elektre Zabok održana je izborna sjednica Skupštine STK Zabok. U nazočnosti uvaženih gostiju, predstavnika medija, članova kluba i roditelja Skupština je protekla u svečanom, ali i radnom tonu. Najviše se zadržalo na točci dnevnog reda u kojoj je predsjednik kluba iznio opširno i sveobuhvatno izvješće o radu u proteklom mandatu. Iza toga uslijedila je rasprava, tijekom koje su gradonačelnik gosp. Ivan Hanžek, predsjednik Športske zajednice grada Zaboka gosp. Ivan Jelenčić i tajnik Športske zajednice KZŽ gosp. Branko Piljek u svojim detaljnim i pozitivnim osvrtima dali podršku budućim aktivnostima kluba. Predsjednik Stolnoteniskog saveza KZŽ gosp. Branko Krkalo istaknuo je pak vodeću ulogu STK Zabok među stolnoteniskim klubovima u županiji. Roditelji gosp. Miroslav Rasonja i gosp. Saša Tršinski su ispred svih roditelja istaknuli zadovoljstvo radom i aktivnostima kluba u kojem njihova djeca svakodnevno provode vrijeme na treninzima.
ivica_zlatkoU nastavku sjednice pod točkom 7. jednoglasno je izabran novi-stari predsjednik kluba Ivica Vrančić, a u sastav Izvršnog odbora odabrao je: Tomicu Turka za dopredsjednika, te preostalih 5 članova kako slijedi: Mladen Kušan, Željko Šegina, Mario Antolić, Milan Galac i Željko Goluban. U Nadzorni odbor skupština je izabrala Ratka Tuđu za predsjednika, te Danijela Cvetka i Luku Vrančića za članove.
U zaključku sjednice Skupštini se obratio i predsjednik HSTS-a gosp. Zlatko Pospiš, te istaknuo uzlet zagorskog pingića, za što je STK Zabok u mnogočemu najzaslužniji. Pri tom je domaćina nagradio prigodnim darom od strane HSTS-a.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti