OSJEČANI PREJAKI

Zadnje kolo prvog dijela Superlige donijelo nam je gostovanje kod još jedne ekipe koja puca na playoff. Osječki Vodovod nije baš bio milostiv domaćin.

U prvom meču Ivan Zeljko nije uspio ozbiljnije ugroziti Vjekoslava Zovka koji je cijeli meč vodio igru. Zeljko je uspio osvojiti jedan set, ali više se nije moglo. U drugom meču Luka Cvetko odlično otvara protiv Maria Baneka i prepušta domaćinu tek jedan poen. Od drugog seta pa nadalje Cvetko se ne uspijeva dovoljno nametnuti i praktički bez pravih šansi gubi tri seta za redom. Domagoj Kramarić se može pohvaliti još jednim dobrim mečom, ovaj put protiv iskusnog Dragana Kneževića. Uz odličnu igru uspio je iskopati i jedan set kao i njegovi kolege u prva dva meča. Par je završio u istom tonu, Osječani su i u paru prepustili tek jedan set.

S obzirom da su u istom kolu Srdoči svladali Željezničar (4:2) stvari su se na dnu ljestvice prilično zakomplicirale. U drugom dijelu prvenstva nas čeka uzbudljiva završnica u kojoj će se odlučivati o opstanku u društvu superligaša.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti