Search
Close this search box.

OSJEČANI PREJAKI

Zadnje kolo prvog dijela Superlige donijelo nam je gostovanje kod još jedne ekipe koja puca na playoff. Osječki Vodovod nije baš bio milostiv domaćin.

U prvom meču Ivan Zeljko nije uspio ozbiljnije ugroziti Vjekoslava Zovka koji je cijeli meč vodio igru. Zeljko je uspio osvojiti jedan set, ali više se nije moglo. U drugom meču Luka Cvetko odlično otvara protiv Maria Baneka i prepušta domaćinu tek jedan poen. Od drugog seta pa nadalje Cvetko se ne uspijeva dovoljno nametnuti i praktički bez pravih šansi gubi tri seta za redom. Domagoj Kramarić se može pohvaliti još jednim dobrim mečom, ovaj put protiv iskusnog Dragana Kneževića. Uz odličnu igru uspio je iskopati i jedan set kao i njegovi kolege u prva dva meča. Par je završio u istom tonu, Osječani su i u paru prepustili tek jedan set.

S obzirom da su u istom kolu Srdoči svladali Željezničar (4:2) stvari su se na dnu ljestvice prilično zakomplicirale. U drugom dijelu prvenstva nas čeka uzbudljiva završnica u kojoj će se odlučivati o opstanku u društvu superligaša.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti