Search
Close this search box.

OTVORENI STOLNOTENISKI TURNIR “ZABOK 2008″

Natjecanje je trajalo do navečer, a igralo se na 8 stolova u dvorani OŠ Ksaver Šandor Gjalski. Nastupio je 91 natjecatelj u 3 pojedinačne kategorije (53 seniora, 25 veterana i 13 starijih veterana).
Kod seniora Aldin Džaferović je obranio prvo mjesto osvojeno prošle godine pobjedom u finalnom meču protiv Davora Šverera, pobjednika iz 2006 godine. Bila je to “majstorica” prva dva pobjednika u najjačoj kategoriji, makar konkurencija i kvaliteta igrača u kategoriji veterana nije nimalo zaostajala. Pobjednik kod veterana je bio Žarko Valentić, trenutačno prvi igrač na rang listi lige “SOKAZ-a”, koji je u finalu pobijedio atraktivnog rivala Krešimira Marinkovića. Kod starijih veterana najbolji je bio staloženi Jadran Vidmar, a drugi je bio Luka Hudjek. U igri parova slavio je par Šverer-Kovačićek ispred para Marinkovć-Valentić.
Od naših odličan rezultat napravio je Martin Huis koji je stigao do 1/4 finala seniora. Miroslav Coha bio je treći u konkurenciji veterana, što je vjerojatno bio njegov posljednji nastup u dresu STK Zabok.

REZULTATI

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti