Search
Close this search box.

OTVORENI TURNIR HSTS-a – TROFEJ „RENO VINEK“ (D. Selo)

Kadeti su u subotu ostvarili odlične rezultate, pogotovo Klara Cakol koja je osvojila kadetski dio turnira. U polufinalu je dosta lošom igrom pobijedila Niku Jakopović iz Varaždina (3-2), a u finalu Vlatku Vrdoljak iz Vinkovaca (3-1), koja je u ½ iznenadila pobjedom nad Matejom Omblom iz Zadra. Luka Cvetko je odlično igrao u skupini i prošao skupinu kao drugi, ali je izgubio u 1/8 finala od Arbanasa iz Sl. Broda. Ivan Tršinski je također pokazao napredak i vrlo dobru igru koja obećava, a ispao je nakon skupina od Sredanovića iz Čakovca.
U nedjelju je Klara Cakol prikazala reprizu od prvog dana i odličnim nastupom osvojila i juniorski turnir. Nakon ¼ finala i pobjede na Emom Toplek iz Šenkovca (3-2), nastavila je pobjedama protiv jakih Paule Markati 3-1 i Anom Švarc 3-0 (obje Dr. Časl Zagreb). Odličan nastup je imala i Mia Rasonja, koja je stigla do ¼ finala i izgubila od Markati (1-3).Karla Fruk je odigrala vrlo dobro, a veseli nas posebno što je zadovoljna i sretna na treningu u novoj sredini.
Za istaknuti je još treće mjesto Karla Franjčeca koji je nakon prelaska u višu kategoriju mlađih kadeta osvojio prvi pokal za treće mjesto. U ½ finalu je izgubio od kasnije pobjednika Jakova Tice iz STK Remete (1-3). Ostali mlađi kadeti prikazali su dobre partije u skladu sa trenutnim mogućnostima, ali bitniji je napredak i obećavajući pristup. Zadovoljili su trenera svojim nastupom tako Filip Poznić, Franjo Turk, Ivan Tuđa i Domagoj Kramarić, a Luka Cvetko je opravdao svoj nastup i jačoj kategoriji juniora iako nije prošao skupinu.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti