OTVORENO PRVENSTVO KRAPINE

Na međunarodnom otvorenom prvenstvu Krapine nastupilo je 15 naših natjecatelja, od čega su neki klinci po prvi puta nastupili na nekom natjecanju.

U  kategoriji klinaca nastupili su Lovro Fiket, Luka Gradiški i Josip Krznar. Nažalost natjecanje je za njih završilo već u grupnoj fazi turnira. Ništa uspješniji u konkurenciji mlađih kadeta nisu bili ni Mihael Tkalčević, Vilim Belošević i Roko Fiket. Luka Kramarić bio je naš jedini predstavnik u kategoriji mlađih juniora, no unatoč ostvarenom 1. mjestu u grupi zaustavljen je u 1/8 finala, gdje gubi od Juraja Petrlića (HSTK Mladost Zagreb) 1:3.

U konkurenciji juniora nastupili su Petar Bašić, Jakov Basa, Hrvoje Martinec, Tin Grabrovečki te Mislav Posavec. Jedino je Mislav uspješno prošao skupinu te je u meču 1/8 finala tijesno 2-3 izgubio od Filipa Borovnjaka (GSTK Zagreb).

U kategoriji najmlađih kadetkinja predstavljale su nas Vita Horvat, Zara Meić i Tena Poznić. Posebno se istaknula Tena Poznić koja je izborila prolaz do 1/8 finala, ali tada gubi od Matilde Puzzoni (STK Lombardia, Italija) 1:3. Tena je također nastupila i u kategoriji mlađih kadetkinja, ali u starijoj kategoriji nije uspjela proći skupinu.

1. HL – zapad – muški

2. HL – regija srednja Hrvatska

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE