Search
Close this search box.

PAG 2010

U stolnoteniskom kampu na Pagu boravila je skupina naših kadeta zajedno s trenerom Lukom Vrančićem. Tjedan je osmišljen kao mješavina mini priprema i jakih sparing mečeva. Treniralo se dva puta dnevno, a između treninga vrijeme se provodilo na plaži i druženju s ostalim sudionicima kampa. U istom terminu bili su i dečki i cure iz STK Duga Resa, te mlade reprezentativke iz STK Dr. Časl Zagreb. Kraj tjedna obilježio je nastup na dvodnevnom otvorenom prvenstvu grada Paga.
U subotu je najuspješnija bila Klara Cakol zauzevši 2. mjesto u kategoriji mlađih kadetkinja, izgubivši u finalu od Ene Botić (STK Lokomotiva Vinkovci). U kategoriji mlađih kadeta Ivan Tršinski izgubio je u ¼ finalu od Sredanović Mašana (STK Nostro Čakovec). U istoj kategoriji oprobao se i Karlo Franjčec i prikazao odličan otpor starijim dečkima, ali nije prošao skupinu.
U nedjelju opet je Klara Cakol postigla najveći uspjeh u starijoj kategoriji „kadetkinja“ osvojivši 3. mjesto nakon poraza u ½ finalu od Dine Ratajec iz STK Varaždin. Karla Fruk i Mia Rasonja nažalost nisu uspjele izboriti prolaz u natjecanju po skupinama. U kadetima je nastupio Dalibor Hršak, ali nije izborio nastavak natjecanja. Karlo Franjčec je pak dogurao do ¼ finala u kategoriji „najmlađih kadeta“, što je vrlo dobar rezultat za njega s obzirom na godine. Sve u svemu lijep i iznimno koristan boravak za naše igrače i igračice, nešto slabiji rezultat na turniru, ali definitivno će se svi s veseljem sjećati ovog boravka na Pagu.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti