Search
Close this search box.

PAG 2013

Osmero trenutno najstarijih članova stolnoteniske škole je odradilo osmodnevne pripreme za narednu sezonu na otoku Pagu. Treniralo se dva put na dan po dva i pol sata. Prema kalendaru natjecanja određeno je da sezona počinje već proteklog vikenda i to baš na Pagu, mi smo već tradicionalno spojili pripreme i prvi turnir sezone. Pošto je nemoguće odraditi pripreme u samo dva tjedna, rezultat nije bio u prvom planu. Najviše pažnje se posvećivalo dotjerivanju tehničkih elemenata, jer nitko od naših predstavnika nije ove sezone u planu da nastupi za reprezentaciju, te im samim time ostvarivanje nekog rezultata nije bitno. Tako će najvjerojatnije biti gotovo čitavu narednu sezonu. Ipak su se neki već na samom startu sezone popeli na par pobjedničkih postolja.
Ekipno natjecanje je bilo više revijalnog karaktera, no usprkos tome nitko od natjecatelja nije bez borbe pustio ni jedan poen svojim protivnicima. U kadetima su Franjčec i Kramarić došli do trećeg mjesta, dok su u kategoriji juniora Cvetko i Tršinski također zauzeli treće mjesto. Tu još valja napomenuti kako u već spomenutom ekipnom dijelu natjecanja Luka Cvetko nije izgubio niti jedan meč. U pojedinačnoj konkurenciji je ispred svojih suparnika u najmlađim kadetima slavio Karlo Franjčec, dok je Domagoj Kramarić u istoj konkurenciji zauzeo visoko treće mjesto.
Klara Cakol, koja je ovog proljeća prešla u klub Dr. Časla, pripreme na Pagu je odradila sa svojim već sada bivšim klubom, jer još nije odselila u Zagreb. Na turniru je očekivano zauzela najvišu stepenicu postolja.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti