Search
Close this search box.

POČETAK NOVE LIGAŠKE SEZONE

STK Zabok će u Hrvatskim stolnoteniskim ligama u predstojećoj ligaškoj sezoni 2015/2016 nastupati u tri nivoa. U prvoj prvoligaškoj sezoni nastupit ćemo uz domaće uzdanice i sa dva pojačanja. Tako će se Luki Cvetku u prvoj postavi pridružiti 23-trogodišnji Ivan Zeljko (prijelaz iz STK Pula) i 16-godišnji Luka Matković (STK Dr. Časl Zagreb). S obzirom na njihovu kvalitetu, na kraju sezone očekujemo plasman u gornjem dijelu ljestvice. Prema potrebi u postavu će uskočiti Domagoj Kramarić i Ivan Tršinski, a i trener Luka Vrančić bit će uvijek uz njih. U prvom kolu su igrom slučaja slobodni, jer je ekipa STK Šibenika u zadnji čas odustala od natjecanja. Time su nam malo pokvarili veselje prvog prvoligaškog nastupa na domaćem terenu, te će prvi domaći nastup biti tek u 3. kolu protiv STK Bajera iz Fužina 31.10.2015. godine.
Druga ekipa u sastavu već spomenutih Kramarića i Tršinskog, te Miroslava Cohe, Alana Paučnika, Tomislava Hrčića-Drempetića i Filipa Poznića nastupat će predstojeće sezone u 2. hrvatskoj ligi-regija srednja Hrvatska. U prvom kolu dočekuju ekipu STK Zagorca iz Krapine. Zagorski derbi na početku sezone pokazat će snagu obje ekipe, gdje nama konačan plasman na kraju lige nije od presudne važnosti, već je bitnije sazrijevanje mlađih članova ekipe.
U 4. hrvatskoj ligi nastupit će mlađi kadeti sa dvije ekipe i pokušati se sa jednom plasirati u treću ligu. Iskustvo u natjecanju tu će uz Ivana Tuđu skupljati Jakov Tušek, Roko Rožić, Mislav Posavec, Hrvoje Martinec, Tin Grabrovečki, Domagoj Gavranić i Luka Kramarić.
stk_zabok_2015-2016_1.jpgstk_zabok_2015-2016_2.jpg

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti