Search
Close this search box.

POJEDINAČNO PRVENSTVO ŽUPANIJE

Županijska stolnoteniska natjecanja završila su današnjim završnim turnirom, koji je ujedno i seniorsko pojedinačno prvenstvo županije, na kojemu mogu nastupiti igrači svih uzrasta i kategorija. Tako se za stolom često nađu nasuprot jedno drugom mlađi kadet i veteran, prvoligaš ili igrač županijskih liga. Na kraju osim pobjednika dana, nagrade budu uručene i najboljima u županijskim ligama.

Nastupilo je 40-tak natjecatelja od kojih je najviše bilo članova domaćina STK Zabok. U konačnici je i finale domaćinsko, u kojem je trener nadjačao svojeg još uvijek mladog i neiskusnog učenika (Luka Vrančić – Mislav Posavec 3-0).pp_kzž_utješno_800_600.JPG U polufinalu je Luka bio bolji od Sunčice Martinec iz STK Toplice (3-2), a Mislav je iznenađujuće glatko dobio iskusnog Igora Dolovčaka, najboljeg igrača iz krapinskog Zagorca (3-0). U utješnom dijelu najbolji je bio Ivan Tuđa (STK Zabok), koji je u finalu dobio Krunoslava Bartolića (STK Stubaki).

Dodijeljeni su pehari za rezultate ostvarene u županijskim stolnoteniskim ligama. U 1. županijskoj ligi u sezoni 2016/2017 najbolja je bila ekipa Zabok-Regeneracija1_liga_2016-2017_800_600.JPG, ispred 2_liga_2016-2017_800_600.JPGSTK Stubaki i STK Zagorec. U 2. županijskoj ligi ove sezone najbolja je bila ekipa Zabok-MMDL koja će od jeseni igrati u 1. županijskog ligi. Iza njih su se plasirale ekipe ŠD Tuhelj i Stubica-Indoors.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti