Search
Close this search box.

POJEDINAČNO PRVENSTVO ŽUPANIJE

Kao i svake godine, Pojedinačnim prvenstvom Krapinsko-zagorske županije, završila je stolnoteniska sezona u županiji. Domaćin završnom turniru bilo je Športsko društvo Tuhelj, a okupilo se četrdesetak stolnotenisača. Turnir je otvoren uz prisustvo predstavnika općine i županije te Športske zajednice KZŽ.

Prije početka uručeni su pehari za najbolje u županijskim ligama, gdje je u prvoj ligi ekipa Regeneracije iz Zaboka nastavila uspješni niz Zaboka iz prethodnih godina. Druga je bila ekipa STK Stubaki iz Stubičkih Toplica, a treća ekipa STK Toplice-Crodux iz  Krapinskih Toplica. U 2. županijskoj ligi prvo mjesto je zauzela ekipa STK Zagorec II iz Krapine ispred zabočke ekipe AquafilCRO i na trećem mjestu krapinske ekipe STK Zagorec-mladi.

Turnir je obilježio uspjeh iskusnih starijih igrača nad mladim nadolazećim nadama. Prvi je drugi put zaredom bio naš trener Luka Vrančić. U finalu je s 3-0 nadjačao također našeg Alana Paučnika, a prije toga u polufinalu Sunčicu Martinec iz Krapinskih Toplica. Najviše problema imao je u polufinalu protiv Davida Gospočica, gdje je visio u petom setu i tek u samoj završnici uspijeva nadjačati mladog Stubičana. Alan Paučnik je pak do finala svladao u polufinalu Anđelka Zrinskog iz STK Stubaki, a već u osmini je izbacio našu mladu nadu Mislava Posavca.

tuhelj_parovi.jpgU igri parova slavio je par Zrinski-Kačavenda (STK Stubaki), koji su u finalu bili bolji od para Puljko-Koprolčec (STK Zagorec). Treće mjesto su podijelili zabočki parovi Vrančić-Bašić i Posavec-Iveković.

Nagrade najboljima uručili su predsjednik Hrvatskog stolnoteniskog saveza gops. Zlatko Pospiš i predsjednik Stolnoteniskog saveza KZŽ gosp. Branko Krkalo.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti