POJEDINAČNO PRVENSTVO ŽUPANIJE

Pojedinačnim prvenstvom Krapinsko-zagorske županije, završila je stolnoteniska sezona u županiji. Domaćin završnom turniru bio je STK Stubaki, a okupilo se četrdesetak stolnotenisača. Turnir je otvoren uz prisustvo gradonačelnika Oroslavja gosp. Emila Gredičaka.

zupanija_1_liga_2018_2019.jpgPrije početka uručeni su pehari za najbolje u županijskim ligama. Ekipa Regeneracije iz Zaboka po sedmi puta je uvjerljivo osvojila prvo mjesto u 1. županijskoj ligi, a i drugo mjesto pripalo je mladićima iz zabočke ekipe APOSS. zupanija_2_liga_2018_2019.jpgTreće mjesto zauzela je ekipa krapinskog Zagorca. U 2. županijskoj ligi prvo mjesto je zauzela ekipa Zagorec-mladi iz Krapine, što im automatski daje pravo nastupa u 1. županijskoj ligi od slijedeće sezone. Drugo mjesto pripalo je drugoj ekipi STK Stubaki, a treća je bila ekipa STK Stubica-The Doors.

Ovogodišnji pojedinačni turnir donio je trijumf Luki Vrančiću i to treći put zaredom. U finalu je s 3-1 nadjačao našeg povratnika u stolni tenis Luku Cvetka, koji je izbivao iz stolnog tenisa više od dvije godine radi ozljede i školskih obaveza. Kako su u polufinalu bila četiri zabočka igrača Luka Vrančić je u polufinalu bio bolji od Ivana Tuđe 3-1, a Luka Cvetko je u iznimno neizvjesnom dvoboju svladao Davida Ivekovića (3-2).

pz_2019_parovi.jpgU igri parova slavio je par David Iveković-Roko Rožić (STK Zabok), koji su u finalu bili bolji od također zabočkog para Luka Vrančić-Ivan Tuđa. Treće mjesto su zauzela dva krapinske para Krešimir Puljko-Neven Spaček i Aron Štefanko-Ivan Horvat.

Nagrade najboljima uručio je predsjednik Stolnoteniskog saveza Krapinsko-zagorske županije gosp. Branko Krkalo.

1. HL – zapad – muški

2. HL – regija srednja Hrvatska

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE