Search
Close this search box.

POLOVIČAN USPJEH U PRVOJ LIGI

Prva ekipa imala je prvi nastup u 1. hrvatskoj ligi. Nakon što su u 1. kolu bili slobodni, u 2. kolu u dvije utakmice ostvarili su po pobjedu i poraz. Prije prvog nastupa u Jastrebarskom protiv ekipe STK Jaske bilo je puno nervoze, pa i treme. Sve to rezultiralo je lošijim nastupom i porazom. Međutim to je donijelo jedno novo iskustvo. Domaćini su bolje pogodili postavu i imali su prednost domaćeg terena, što je završilo našim porazom od 2-4.
Popodne prije sraza sa ekipom STŠK Dugo Selo ekipa se već osjećala bolje, a to je bilo vidljivo i na njihovim izvedbama, osobito Luke Cvetka i Ivana Zeljka. Par (Zeljko-Cvetko) je funkcionirao puno bolje, Zeljko je proigrao, a i Cvetko je odigrao dva izvrsna meča. Posebno je bio raspoložen u odlučujućem 7. meču protiv Mislava Martineka. Luka Matković nije imao dan, ali je pridonio ekipi glasnim navijanjem, što je diglo atmosferu. Obje ekipe su poprilično ujednačene i utakmica je bila potpuno neizvjesna do samog kraja i pobjede Zaboka 4-3.
Konačno se može zaključiti da niti jedna utakmica u ligi neće biti lagana, što smo i predviđali.

U 2. hrvatskoj ligi naša druga ekipa (Ivan Tršinski, Domagoj Kramarić i Miroslav Coha) također je imala polovičan uspjeh. U prvoj utakmici izgubili su od druge ekipe STŠK Dugo Selo 2-4, dok su protiv STK Velika Gorica-Stanfar II pobijedili glatko sa 4-0.

Klinci su u 4. hrvatskoj ligi također bili promjenjivog uspjeha. Ugostili su ekipe STK Velika Gorica-Stanfar III i STK Merix II. STK Zabok III (Ivan Tuđa, Jakov Tušek, Roko Rožić) ostvario je dvije pobjede, dok je STK Zabok IV (Mislav Posavec, Tin Grabrovečki, Domagoj Gavranić i Luka Kramarić) izgubio obje utakmice. Svrha njihovog nastupa je ionako skupljanje iskustva, a ne rezultat. Treba napomenuti da su svi zadovoljili trenera zalaganjem i pristupom, a i iskazali su sve svoje igračke mogućnosti, neki i iznad očekivanja.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti