Search
Close this search box.

PORAZ OD AKTUALNOG PRVAKA

U gostima kod aktualnog prvaka Hrvatske ekipe GSTK Zagreb, naši dečki pružili su maksimalan otpor, ali više od toga iskreno nismo ni očekivali.

Utakmicu su otvorila dva Domagoja, a očekivano je slavio domaćin. Maglić je bio impresivan i siguran, dok je naš Kramarić bio neugodan s backhanda. Međutim iskusni Maglić slavio je s glatkih 3-0.

U nastavku Ivan Zeljko u pet setova dobiva mladog Danijela Mijatovića. Zatim Luka Cvetko dobro kreće u meč protiv Josipa Arbanasa i dobiva prvi set, ali s vremenom sve više popušta i domaći igrač to koristi i pobjeđuje 3-1.

U igri parova bila je naša šansa za preokret, ali dečki nisu iskoristili priliku. Domagoj Maglić bio je prevaga koja je igru parova odnijela u korist domaćina.

Slijedio je meč prva dva igrača. Maglić je krenuo sigurno i dobio prvi set uvjerljivo. U drugom se Zeljko pribrao i uspio tijesno dobiti set u kojem je cijelo vrijeme vodio. Maglić opet sigurno dobiva treći set, a Zeljko isto tako četvrti set. U petom setu Zeljko je vodio 7-4, kad domaćini uzimaju time aut. Iza toga Zeljko vodi i 8-5, ali Maglić odlično odigrava nekoliko poena i izjednačuje te je čak poveo 9-10. Iako je Zeljko izjednačio na 10-10, slijedeća dva poena otišla su na stranu Maglića za konačnu pobjedu domaćina od 4-1.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti