Search
Close this search box.

PORAZ OD VODEĆE EKIPE LIGE

Gosti su stigli u najjačem sastavu i opravdali su ulogu apsolutnog favorita u ovoj utakmici, predstavivši se kao jedan od najozbiljnijih kandidata za osvajanje ovogodišnjeg izdanja stolnoteniske HEP Superlige.

Već u otvaranju utakmice Ivan Zeljko nije izdržao protiv Mihe Simovića, iako je vodio 2-1 u setovima. Četvrti set je tijesno otišao na stranu gostiju, a u petom setu Simović je krenuo sa 5-0 i sve je ubrzo završilo.

Luka Cvetko rado će se sjećati današnjeg meča protiv Roka Tošića. Iako je imao problema kod prijema protivničkog servisa, bilo je lijepih i atraktivnih poena čemu se posebno veselila publika.

Mladi Domagoj Kramarić imao je premijerni nastup pred domaćom publikom i pokazao se vrlo hrabar pred iskusnim Nevenom Juzbašićem. Na čas je stvarao probleme Nevenu svojim backhandom, ali za nešto više perspektivnom junioru će trebati još dosta treninga i utakmica.

U igri parova načas je izgledalo da su Zeljko i Cvetko ravnopravni i konkurentni gostima, ali rezultat ustvari pokazuje pravi omjer snaga.

Sve u svemu odličan sparing za naše mlade igrače u iščekivanju mečeva gdje mogu tražiti nešto više od časnog poraza.

 

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti