Search
Close this search box.

POZIVNI TURNIR ZA NAJBOLJE KLINCEZE HRVATSKE

Održan je 1. pozivni turnir za klinceze na kojem je učestvovalo 12 najboljih najmlađih kadetkinja Hrvatske. Nastupila je i naša Klara Cakol, te makar nije imala dan, ostvarila je dobar rezultat.
Natjecatelji su igrali po sistemu svaki sa svakim u dvije skupine po 6 igračica. Nakon toga prve dvije su razigravale za 1. do 4. mjesta, treća i četvrta iz skupine za 5. do 8. mjesto … Klara je startala pobjedom protiv Dore Čosić iz Zadra 3-1, ali je zatim zaredala serija od tri nesretna poraza. Najprije od Karle Franović iz Voloskog (1-3), a onda i od Jakopović Nike iz Varaždina (2-3), te Botić Ene (2-3). Iako je u svakom meču vodila i bila bolja u odlučujućim trenucima sportska sreća prevagnula je na stranu protivnica. U zadnjem meču u skupini ostvarena je pobjeda protiv Premuž Nike iz Varaždina (3-0), te se krenulo u razigravanje od 5. do 8. mjesta. Tu je Klara glatko pobijedila Brodar Mihaelu iz Varaždina (3-1) i Juretić Maju iz Svetog Jakova (3-1), te zauzela ukupno 6. mjesto sa ukupnim skorom 4-3.
Ostaje žal za propuštenim prilikama i boljim plasmanom, ali to je samo jedan turnir u tek predstojećoj sportskoj karijeri izvanredne Klare Cakol.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti