Search
Close this search box.

PRVENSTVO HRVATSKE ZA JUNIORE I MLAĐE KADETE

Ovog vikenda u Varaždinu održano je Prvenstvo Hrvatske  za mlađe kadete i juniore. U ekipnoj konkurenciji naša ekipa nije nastupila zbog ozljeda nekih igrača.

U kategoriji mlađih kadetkinja nastupila je Tena Poznić. Tena je u mješovitim parovima igrala sa Adamom Kucljem (STK Stubica), ali nisu uspjeli doći do značajnijeg rezultata. U pojedinačnom djelu turnira Tena je zaustavljena u grupi sa dva poraza i jednom ostvarenom pobjedom. S obzirom da je ulazno godište u ovoj kategoriji, rezultate očekujemo naredne sezone.

U kategoriji juniora predstavljao nas je Hrvoje Martinec. Zbog bolesti i ozljeda nisu nastupili Tin Grabrovečki i Mislav Posavec. Hrvoje je u mješovitom paru zajedno sa Senom Smailji (STK Srdoči Rijeka) zaustavljen je u 1/4 finala od para Zlatkov/Rebić 2:3. U pojedinačnoj konkurenciji Hrvoje je prošao natjecanje po grupama kao prvi. Nakon grupe svladao je Antonia Brakusa (GSTK Zagreb) 4:0, ali u 1/4 finala od njega je bolji bio Vidan Rino(STK TIS Zagreb) rezultatom 1:4. Tako je Hrvoje u dva navrata, u paru i pojedinačno, bio nadomak postolja i medalje s Prvenstva Hrvatske.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti