Search
Close this search box.

PRVENSTVO HRVATSKE ZA NAJMLAĐE KADETE I MLAĐE JUNIORE

U Vrsaru se održalo prvenstvo Hrvatske za najmlađe kadete i mlađe juniore.

Nastupila su dva naša igrača Tena Poznić u kategoriji najmlađih kadetkinja i Luka Kramarić u kategoriji mlađih juniora.

Tena je u odlučujućem meču za prvo mjesto u grupi pobijedila Nicol Kršanac (STK Opatija 08) rezultatom 3:2. Poslije grupe Tena je izgubila od Nike Crnogaj (HSTK Mladost Zagreb) 1-3.

U grupi mlađih juniora u kojoj se nalazio Luka Kramarić bilo je i više nego izjednačeno. Trojica igrača uključujući i Luku međusobno su pobijedili jedan drugog rezultatom 3:2. O prolasku grupe odlučivalo se izračunavanjem količnika dobivenih i izgubljenih poena u međusobnim susretima. Nažalost Luka se morao zadovoljiti trećim mjestom u skupini što nije bilo dovoljno za prolaz.

U mješovitom paru Luka je nastupio s Lorenom Perendić (STK Stubaki) i izgubili su u četvrtfinalu od Ivana Hencla i Zrinke Rebić, a kategoriji muških parova nastupio je s Borisom Zoltnerom (STK Split) i ispali su od para Zohil-Mrkić (STK Pula).

Tena Poznić i Sara Rivetti (STK Zagorec Krapina) su u prvom kolu ženskih parova pobijedile Tenu Bartolović i Luciu Novoselac 3:0, ali u drugom kolu su nažalost izgubile od Karle Ivčić i Marije Bogović 0:3. U mješovitom paru Tena je nastupila s Mateom Košta (STK Sveti Jakov Jadranovo) i stigli su do četvrtfinala.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti