Search
Close this search box.

PRVENSTVO ŽUPANIJE ZA KADETE I JUNIORE ZA SEZONU 2007/2008

U dvorani Elektre Zabok održano je završno natjecanje za prvenstvo KZŽ u stolnom tenisu u pojedinačnoj konkurenciji za kategorije kadeta i juniora.
U konkurenciji kadeta svoje predstavnike imali su samo STK Orokonfekcija iz Oroslavja i domaćin STK Zabok koji je nastupio sa 8 natjecatelja najmlađe kategorije koji predstavljaju budućnost zabočkog stolnog tenisa. Na turniru koji je obilovao sa mnogo lijepih i atraktivnih poena pobjedio je Nikola Lešković iz STK Orokonfekcija pobjedivši u finalu perspektivnu Klaru Cakol iz STK Zabok. Od trećeg do 5. mjesta redom su zauzeli mladci iz Zaboka (Ivan Tršinski, Karla Fruk i Mia Rasonja).
Medalje je podijelio Slobodan Drobec, bivši kadetski prvaka Hrvatske, danas prvoligaški stolnotenisač ponikao u STK Orokonfekciji.
Kod juniora je izostala neizvjesna borba za vodeća mjesta zbog nedolaska igrača STK Zagorec iz Krapine iz nekih čudnih razloga, te je nakon obračuna domaćih igrača rezultat zbrojen sa rezultatima turnira koji je ranije odigran u Krapini. Iz tog razloga prva tri mjesta zauzeli su igrači STK Zabok Martin Huis, Alan Paučnik i Ozren Rasonja.

kadeti_07_08 kadeti_07_08_3 kadeti_07_08_4

 

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti