Search
Close this search box.

REVIJALNI SUSRET REPREZENTACIJA

Na inicijativu Stolnoteniskog saveza KZŽ održan je revijalni susret reprezentacija Krapinsko-zagorske županije i SOKAZ-a. Za neupućene potrebno je reći da je SOKAZ zagrebačka udruga koja okuplja i organizira ligaška natjecanja za stolnoteniske veterane i rekreativce. Goste je u ime domaćina pozdravio predsjednik Stolnoteniskog saveza KZŽ Branko Krkalo, a igračima i gledaocima obratili su se i zamjenik gradonačelnika Krapine gosp. Branko Varjačić i zamjenica župana gđa. Jasna Petek. Nazočni su također bili i predsjednik Hrvatskog stolnoteniskog saveza gosp. Zlatko Pospiš te predsjednik Krapinskog športskog saveza Saša Kundih. U ime gostiju na gostoprimstvu se zahvalio predsjednik udruge Đuro Paher.
Gosti su nastupili u iskusnom sastavu te je njihova A ekipa bila Željko Matijašec, Petar Mačešić i Vladimir Žagar. Njima se suprotstavila domaća ekipa u sastavu Luka Cvetko, Luka Vrančić i Igor Dolovčak i pobijedila rezultatom 7-3. Uz tri pobjede Cvetka, Dolovčak je dodao dvije pobjede i Vrančić jednu, a bili su uspješniji i u igri parova.
Sraz B ekipa suprotstavio je goste u sastavu Igor Bučo, Miro Pavlinić-Bartol i Đuro Paher protiv domaćina u sastavu Krešimir Puljko, Tomislav Drempetić-Hrčić, Dario Koprolčec (Karlo Franjčec). Ovdje su uspješniji bili gosti rezultatom 7-3, gdje su za domaćina po pobjedu ostvarili Puljko Drempetić-Hrčić i Franjčec.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti