Search
Close this search box.

SENIORSKO PRVENSTVO HRVATSKE

Na Prvenstvo Hrvatske za seniore koje se održalo u Vrsaru  kvalificirala su se i naša dva juniora, Hrvoje Martinec i Mislav Posavec te su nastupili u pojedinačnoj konkurenciji i u igri muških parova.

U pojedinačnom dijelu Hrvoje Martinec nije uspio dići svoju igru na zadovoljavajuću razinu da bi prošao skupinu te je završio na posljednjem mjestu u grupi. U prvom meču u grupi glatko je izgubio od Noe Vreska (STK Mihovljan) rezultatom 4-0. Slično tako završava i drugi meč protiv Lea Vekića (GSTK Zagreb) rezultatom 4-1, ali je u tom meču  na tren pokazao svoje mogućnosti, ali je uspio uzeti tek jedan set. U posljednjem meču izgubio je i od Tina Antonića ( STK Zagreb) rezultatom 4-0.

Mislav Posavec uspješno je prošao grupu s jednom pobjedom i jednim porazom. U prvom meču pobjedio je Maura Orbanića (STK Pazin) rezultatom 4-2, a  u drugom meču gubi od Filipa Borovnjaka (GSTK Zagreb) 4-1.

U prvom kolu nakon grupe dobiva Vanju Lopušinskog rezultatom 4-2 i ulazi u osminu finala gdje ga je čekao reprezentativac i 33. igrač svijeta Tomislav Pucar.  Ipak je pružio dobar otpor u prva dva seta gdje u oba seta propušta set lopte. U konačnici nije mogao izbjeći poraz od 4-0.

U igri muških parova Posavec i Martinec uspijevaju stići do četvrtfinala, ali u meču za medalju gube od pulskog para Krstevski-Kuzmić 3-1.

I na ovom prvenstva se mogao vidjeti nedostatak treniranja kroz cijelu zimu i proljeće.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti