Search
Close this search box.

SPLIT BOLJI NAKON TRI SATA IGRE

Na otvaranju sezone zabilježen je poraz u Splitu od istoimenog domaćina 2-4. Prva utakmica sezone u Hrvatskoj stolnoteniskoj Superligi dala je za naslutiti omjer snaga i mogućnosti naše ekipe. U izjednačenom i napetom meču propuštene su šanse za iznenađenje. Zeljko je očekivano, ali tijesno pobijedio Mustapića u prvom meču. Iza toga je Matković tijesno izgubio od Jalžabetića, nakon što je u petom setu propustio vodstvo od 8-5 i izgubio na kraju 9-11. Tu je propuštena prva prilika za šokiranje domaćina.

Iza toga Cvetko gubi meč od Bakača, uz dosta lošu igru. U igri parova Cvetko i Zeljko propuštaju drugu šansu i gube tijesno 2-3 u setovima. Kod vodstva 2-1 u setovima, u četvrtom setu su vodili 4-1 i opet tijesno gube taj set 12-14, a nakon toga i peti set.

Nakon para Matković s 3-0 pobjeđuje Mustapića, te slijedi sraz prvih igrača Bakača i Zeljka. Nažalost Zeljko nije bio na očekivanom nivou i gubi 1-3. Konačan rezultat donio je pobjedu domaćinima 4-2, ali sve je moglo i drugačije završiti. Šteta što ovakva šansa za pobjedu nije iskorištena.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti