Search
Close this search box.

STOLNOTENISKO PRVENSTVO POVODOM DANA GRADA DONJA STUBICA (Donja Stubica)

STK Stubica tradicionalno organizira stolnoteniski turnir povodom dana grada Donja Stubica. Na turniru je nastupio 41 takmičar, u četiri kategorije (kadeti, seniori, mlađi veterani i stariji veterani). Zabok je bio najbrojniji sa 9 natjecatelja, a razmjerno tome su osvojili i najviše pehara, ukupno 7.
U kategoriji kadeta slavio je Filip Poznić ispred Domagoja Kramarića (oba STK Zabok), a u borbi za treće mjesto Dominik Saćer (STK Stubica) svladao je Ivana Tuđu (STK Zabok).
U seniorima je slavio Luka Vrančić (STK Zabok) pobjedom u finalu nad Markom Krepelnikom (STK Toplice-Crodux), a treće mjesto je izborio Igor Dolovčak (STK Zagorec Krapina) ispred Maria Barića (STK Stubica).
Kod mlađih veterana su već uobičajeno u finalu igrali Zrinski i Coha (oba STK Stubaki), a bolji je opet bio Zrinski, dok je treće mjesto osvojio Krešimir Puljko (STK Zagorec Krapina) ispred Ivice Vrančića (STK Zabok).
U starijim veteranima igrači STK Toplice-Crodux su zauzeli prva dva mjesta, pa je Mladen Stunić prvi, a Tomislav Sinković drugi. Treći je bio Željko Goluban, a četvrti Željko Šegina (oba STK Zabok).

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti