STOLNOTENISKO PRVENSTVO POVODOM DANA GRADA DONJA STUBICA (Donja Stubica)

STK Stubica tradicionalno organizira stolnoteniski turnir povodom dana grada Donja Stubica. Na turniru je nastupio 41 takmičar, u četiri kategorije (kadeti, seniori, mlađi veterani i stariji veterani). Zabok je bio najbrojniji sa 9 natjecatelja, a razmjerno tome su osvojili i najviše pehara, ukupno 7.
U kategoriji kadeta slavio je Filip Poznić ispred Domagoja Kramarića (oba STK Zabok), a u borbi za treće mjesto Dominik Saćer (STK Stubica) svladao je Ivana Tuđu (STK Zabok).
U seniorima je slavio Luka Vrančić (STK Zabok) pobjedom u finalu nad Markom Krepelnikom (STK Toplice-Crodux), a treće mjesto je izborio Igor Dolovčak (STK Zagorec Krapina) ispred Maria Barića (STK Stubica).
Kod mlađih veterana su već uobičajeno u finalu igrali Zrinski i Coha (oba STK Stubaki), a bolji je opet bio Zrinski, dok je treće mjesto osvojio Krešimir Puljko (STK Zagorec Krapina) ispred Ivice Vrančića (STK Zabok).
U starijim veteranima igrači STK Toplice-Crodux su zauzeli prva dva mjesta, pa je Mladen Stunić prvi, a Tomislav Sinković drugi. Treći je bio Željko Goluban, a četvrti Željko Šegina (oba STK Zabok).

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti