Search
Close this search box.

TOP-12 NAJMLAĐIH KADETA U ZABOKU

STK Zabok je bio domaćin pozivnog turnira 12 najboljih najmlađih kadeta (do 10 godina) Hrvatske, a ujedno je bio zastupljen sa tri natjecatelja (Roko Rožić, Hrvoje Martinec i Mislav Posavec). Natjecatelji su bili podijeljeni u dvije skupine po 6 igrača i trebali su igrati svaki sa svakim. Roko i Mislav krenuli su odlično sa po dvije pobjede na startu, dok je Hrvoje imao nepovoljan raspored u prva tri kola. Nakon 5 kola Roko i Mislav imali su po 4 pobjede i poraz i izborili su borbu za razigravanje od 1. do 4. mjesta. Zanimljivo je da je Mislav do tada uspio okrenuti dva meča iz zaostatka od 0-2 u setovima. Uspjelo mu je to protiv Lovre Selara iz Umaga i Andrije Klepića iz Jastrebarskog. Hrvoje nažalost nije danas bio najbolje raspoložen te je skorom 1-4 dospio u razigravanje od 9 do 12 mjesta.

I tada nije bio bolje sreće, pa je zbog gubitka preostala dva meča zauzeo 12. mjesto. Mislav i Roko trebali su odigrati međusobni susret i Roko je poveo 2-0, te se činilo da će lako izboriti pobjedu, međutim Mislav je i treći put na turniru napravio preokret, te je u petom setu na razliku dobio klupskog kolegu. To mu je donijelo ukupno 3. mjesto, dok se Roko morao pomiriti sa 4. mjestom. Roko Meter iz HASTK Mladost Zagreb osvojio je 2. mjesto, a uvjerljivi Patrik Tomić iz STK Tis Zagreb stao je na najvišu stepenicu na postolju.

Treba napomenuti da već sam plasman na ovaj pozivni turnir predstavlja veliki uspjeh, a ne treba zaboraviti i da je ovo najmlađa kategorija, te da je cilj i dalje naporno trenirati i napredovati, kao zalog uspjeha u starijim kategorijama u narednim godinama.

pozivni_nmk_zabok_.jpgpozivni_nmk_2015.jpgpozivni_nmk_2015_hrvoje.jpgpozivni_nmk_2015_roko.jpgpozivni_nmk_2015_mislav.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti