Search
Close this search box.

TOP 12 ZA MLAĐE KADETE

Karlo Franjčec i Domagoj Kramarić su izborili nastup na turniru 12 najboljih mlađih kadeta Hrvatske. Turnir se održavao dva dana u zagrebačkom Domu sportova. U subotu je svaki od natjecatelja odigrao 7 mečeva, dok su se preostala 4 igrala u nedjelju.
Domagoj Kramarić je sukladno očekivanjima zauzeo 10. mjesto sa 2 pobjede i 9 poraza. Pošto je još donedavno bio ozlijeđen i nije u potrebnoj formi za turnir ovakve jačine, ovaj rezultat je za njega svojevrsni uspjeh. Valja napomenuti i da je 5 mečeva izgubio rezultatom 2:3, a u nekima nije uspio kapitalizirati ni prednost od 2:0 u setovima.
Karlo Franjčec je zauzeo najnezahvalniju četvrtu poziciju, sa skorom od 8 pobjeda i 3 poraza i to upravo od tri prvoplasirana. Gotovo u svakom meču situacija je bila čista od početka do kraja, bez velikih preokreta, osim u meču protiv Mihaela Lackovića, gdje je u nekim završnicama setova sreća bila na strani izrazito raspoloženog Osječanina.
I Karlo i Domagoj su dali sve od sebe što u ovom trenutku mogu i njihov rezultat je objektivno mjerilo koliko trenutno vrijede.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti