Search
Close this search box.

TOP-16 TURNIR ZA JUNIORE

Na “TOP 16″ turniru za juniore u Vinkovcima nastupila su tri naša igrača: Hrvoje Martinec, Mislav Posavec i  Tin Grabrovečki.

U grupi „A” naši predstavnici Tin Grabrovečki i Mislav Posavec međusobno su se sreli već u prvom kolu. Iz napetog dvoboja kao pobjednik je izašao Tin Grabrovečki rezultatom 3-2. Mislav nakon toga lako savladava Matiju Strbata (STK Mihovljan) 3-0, ali nažalost to mu ostaje i jedina pobjeda na turniru. Nakon turniru rekao je: “Izgubio sam mečeve koje nisam trebao izgubiti. Nedostatak koncentracije bio je ključan da sam većinu mečeva izgubio u fiksu. Jednostavno danas nije bio moj dan.”

Tin Grabrovečki se pokazao u nešto boljem izdanju, pa je osim Mislava savladao i Matiju Strbata (STK Mihovljan) sa 3-1, a Filip Borovnjak (GSTK Zagreb) mu je predao meč zbog ozljede, tako da je završio turnir skorom 3-4. Svoju igru komentira:” Ako pogledamo konkurenciju, osobno mislim da sam odigrao poprilično dobro i da je ovaj turnir bio dobar završetak ove polu sezone”.

U grupi „B” Hrvoje Martinec također nije briljirao. Pobijedio je samo Gabrijela Pravdića (GSTK Zagreb) rezultatom 3-1 i ostvario je ukupan omjer pobjeda i poraza 1-6. Hrvoje se izjasnio kako, iako je dao sve od sebe, nije pretjerano zadovoljan svojom igrom na ovome turniru no nada se kako će se drugi put pokazati u boljem izdanju.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti