Search
Close this search box.

TURNIR POVODOM DANA GRADA DONJA STUBICA

U tri kategorije ( mlađež, seniori i veterani ) održao se turnir povodom Dana grada Donje Stubice. U kategoriji mladeži (do 18 godina) nastupili su naši 12-godišnjaci Ivan Tršinski, Luka Cvetko, Dalibor Hršak, Klara Cakol i Karla Fruk, te još mlađi Jakob Hrčić. Osim Dalibora i Jakova koji nisu uspjeli, ostali su uspješno prošli natjecanje po skupinama, a Klara i Karla su na kraju igrale međusobno u finalu, gdje je Klara Cakol za malo bila bolja (3-2). Ivan je zauzeo četvrto mjesto izgubivši u polufinalu od Karle Fruk, a u borbi za 3. mjesto bolji je bio Mirko Maček (STK Zagorec Krapina). Luka je ispao u 1/4 finala od Ivana.
U seniorima su nastupili Martin Huis i Luka Vrančić. Martin Huis je osvojio 1. mjesto nakon pobjede u finalu nad Anđelkom Zrinskog (STK Stubaki). Luka je zauzeo 4. mjesto, izgubivši u 1/2 finalu od Anđelka Zrinskog (STK Stubaki), a potom i u borbi za 3. mjesto od Marka Barića (STK Stubica).
U veteranima je nastupio Mladen Kušan i osvojio 3. mjesto iza Cohe (STK Stubaki) i pobjednika Tomislava Hrčića (STK Stubica).

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti