TURNIR U KARLOVCU

Karlovac je bio zadnji iz serije HSTS-ovih turnira, a naši su zabilježili nekoliko četvrtfinala. Luka Kramarić je u najmlađim kadetima ispao u četvrtini finala od Andrije Klepića iz Jastrebarskog. Ema Fučkar je u dvije starosne kategorije stigla do ¼ finala. U najmlađim kadetkinjama je ispala od Dore Popec iz Jadranova, a u mlađim kadetkinjama od Nuše Stojanović iz Koprivnice.

Domagoj Kramarić je u kadetima zaglavio u četvrtini od Ivora Bana iz zagrebačke Mladosti (1-3). Najveće iznenađenje turnira je Ivan Tuđa koji je do četvrfinala stigao pobjedama nad Mihaelom Lackovićem iz Osijeka (3-1) i Aleksom Krstevskim iz Pule (3-2). Zanimljivo je da je od Krstevskog izgubio prva dva seta skupivši ukupno 3 poena, da bi nakon toga dobio tri seta i pobjedom izborio četvrtfinale. Tamo je izgubio od bivšeg kolege Karla Franjčeca (GSTK Zagreb).

U mlađim kadetima najdalje je stigao Roko Rožić, međutim u 1/8 finala bolji je bio Lovro Selar iz Umaga.

Luka Cvetko je odlično krenuo u natjecanje. U skupini je pobijedio nositelja Antonia Goju iz Zadra i u nastavak natjecanja je prošao kao prvi. Stigao je do 1/8 finala, gdje ga je nadvladao Jakov Tica iz GSTK Zagreb.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti