Search
Close this search box.

VEČER ZABOČANA

Večer Zabočana tradicionalno je okupljanje sastavni dio kojeg je i proglašenje najboljih sportaša grada Zaboka. Stolnotenisači su i ove godine bili jedni od najnagrađivanijih, pa su tako nagrađeni
Karlo Franjčec i Jana Šeb u kategorijama najperspektivnijih sportaša do 14. godina.
Karlo je osvojio 1. mjesto u muškoj konkurenciji za izvanredne rezultate i vodeće mjesto na hrvatskoj rang listi najmlađih kadeta za sezonu 2011/2012 i trenutno 4. mjesto na rang listi mlađih kadeta. Jana je dobila priznanje za 2. mjesto u kategoriji perspektivnih sportašica do 14 godina, za njezino visoko mjesto na hrvatskoj rang listi i učešće u seniorskoj ekipi Zaboka.
Mia Rasonja je zauzela 3. mjesto u kategoriji najboljih sportašica od 14 do 18 godina, ističući se nastupima u ženskoj ekipi u 1. Hrvatskoj ligi.
Klara Cakol nagrađena je kao najbolja seniorka u gradu Zaboku. Njezini uspjesi i kvaliteta nisu više nepoznati: 1. mjesto na rang listi kadetkinja i 4. na rang listi juniorki, mnogobrojne pobjede na turnirima, najzaslužnija za održanje ženske ekipe u seniorskoj 1. ligi, a od jeseni je i članica kadetske reprezentacije Hrvatske.
Slijedom toga i ženska ekipa STK Zabok nagrađena je kao najbolja u kategoriji ženskih ekipa.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti