Search
Close this search box.

ZABOK NA VRHU LJESTVICE

S gostovanja u Opatiji i Koromačnom naša ekipa se vratila s maksimalnim plijenom. U Opatiji Cvetko je otvorio utakmicu pobjedom protiv Danijela Kinkele (3-0), a niz su nastavili Ivan Zeljko pobjedom protiv Dominika Salme i Luka Matković proiv Marijana Kozića. U igri parova Zeljko i Cvetko dokazuju da su sve bolji te su i ovaj put nadjačali domaćine (Kinkela-Kozić) 3-0.
Popodne u gostima kod STK Brovinje u Koromačnom nije krenulo tako glatko. Luka Cvetko je izgubio od Raymonda Dobrića u prvom meču (1-3). Nakon toga Ivan Zeljko i Luka Matković sa dvije pobjede preokreću rezultat u našu korist. Pri tom je Matković dobio meč u pet setova protiv Daria Jurišića. Par Zeljko-Cvetko je opet bio uvjerljiv, a Ivan Zeljko je za četvrti pobjednički bod pobijedio Raymonda Dobrića 3-1.
Na taj način STK Zabok je iznenađujuće izbio na čelo ljestvice 1. hrvatske stolnoteniske lige-zapad. U slijedećem kolu naša ekipa je slobodna, a u posljednjem kolu jesenskog dijela prvenstva ugostit ćemo ekipe STK Velike Gorice-Stanfar i STK Industrogradnje Zagreb.

Luka_Cvetko_Opatija_2015.jpgLuka Matković_Opatija_2015.jpgIvan_Zeljko_Opatija_2015.jpg

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti