Search
Close this search box.

ZAGIPING 2015

Više od 700 natjecatelja mlađih kategorija iz cijele Europe nastupilo je na ovogodišnjem izdanju Zagipinga. STK Zabok je sudjelovao sa 17 natjecatelja, u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji. U najmlađim kadetima nastupili su Roko Rožić, Mislav Posavec, Hrvoje Martinec, Tin Grabrovečki, Domagoj Gavranić, Luka Kramarić, Karlo Krznar i Ema Fučkar. Najdalje je dospio Roko Rožić, ali osmina finala je donijela poraz od Aljaža Goltnika iz Slovenije (1-3).
roko_krapina_032015.jpgU mlađim kadetima Antonio Jagarčec, Luka Iveković i Petar Bašić izgubili su još u kvalifikacijama. Kadeti David Iveković i Ivan Tuđa zaglavili su kvalifikacijama, dok je Karlo Franjčec stigao do 1/16 finala, gdje rezultatom 2-3 gubi od Marsela Šegule iz Slovenije.
Domagoj Kramarić se probio stepenicu više, ali 1/8 finala nije bila sretna za njega. Vrlo tijesno, rezultatom 2-3 nadjačao ga je Maksim Vuhka iz Estonije.
Juniori Luka Cvetko i Ivan Tršinski igrali su cijeli turnir vrlo dobro, iako je Ivan zaglavio u skupini glavnog ždrijeba. Luka je u 1/16 finala naletio na Dominika Kresića iz Vinkovaca, te tako završio svoj nastup na turniru.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti