Search
Close this search box.

ZAGIPING 2016

Ovogodišnje izdanje najvećeg turnira za mlađe kategorije u ovom dijelu Europe okupilo je osamstotinjak natjecatelja. Iako je iz Hrvatske nastupilo sve što trenira stolni tenis, kvalitetni natjecatelji pristigli su iz 17 europskih zemalja.

STK Zabok je sudjelovao sa 18 natjecatelja, a najbolji rezultat napravio je Domagoj Kramarić. Iako je bio drugi nositelj pojedinačnog dijela turnira kadeta, izgubio je u ¼ finala od Luke Breznika 0-3 (NTK Fužinar Slovenija). Stepenicu više popeo se u ekipnom dijelu, gdje je sa Johanessom Antolovićem iz Sv. Lovreća stigao do polufinala. Tamo su nadjačani od ekipe NTK Vesna iz Ptuja (2-3).

Luka Cvetko ispao je u 1/16 finala juniorskog dijela turnira od Jakova Tice iz GSTK Zagreb. U ekipnom dijelu nastupio je sa Ivanom Tršinskim, međutim nisu prošli natjecanje po skupinama.

U šesnaestini finala ispali su i Hrvoje Martinec od Riccarda Varonea iz Italije (mlađi kadeti) i Ema Fučkar u najmlađi kadetkinjama, za koju je također bila fatalna Talijanka Rensi Chiare.

Ostali nisu uspjeli proći skupine glavnog ždrijeba ili su zaglavili već u kvalifikacijama.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti