Search
Close this search box.

ZAGIPING

Ove godine na Zagipingu nastupilo je 18 polaznika naše stolnoteniske škole od kojih je 12 izborilo glavni ždrijeb. Neki su temeljem rang liste stekli to pravo, dok su se ostali morali probijati kroz kvalifikacije, koje su se igrale u petak.

U pojedinačnom dijelu natjecanja najdalje je dogurao Mislav Posavec. U 1/8 finala poražen je od Leona Šanteka (STK STARR Varaždin) rezultatom 1:3. Da je uspio realizirati vodstvo od 2:1 u setovima u grupnom dijelu natjecanja protiv Pau Lloreta (Catalonia) možda bi mu ždrijeb bio više naklonjen.

Dobar dojam ostavili su još Grabrovečki, Bašić, Pocrnčić i Iveković, ali bez ostvarenog značajnijeg rezultata. Od navedenih se trenutno to ni ne očekuje, međutim pokazali su zavidan napredak.

U ekipnom dijelu natjecanja nije bilo zapaženijih rezultata. Posavec i Martinec zaustavljeni su u grupnoj fazi ždrijeba, kao i Ema Fučkar u paru s Adrianom Landripet (STK Stubica).

„U globalu možemo biti zadovoljni sa većinom svojih predstavnika i rekao bih da se svi igrački razvijaju prema očekivanjima, a zadovoljan sam i sa sportskim stavom i ponašanjem. Jedino bih u idućoj natjecateljskoj sezoni volio da netko od najmlađih pokaže malo više ambicije za nešto više, što do sad nije bio slučaj“ – Luka Vrančić.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti