Search
Close this search box.

ZAVRŠENE PRIPREME ZA NOVU SEZONU

Pripreme natjecatelja za novu sezonu nastavljene su u stolnoteniskom kampu na otoku Pagu. U ritmu dva treninga na dan naporno se treniralo u sparnoj dvorani sa još nekoliko klupskih selekcija iz Zagreba i Duge Rese. Luka Cvetko, Ivan Tršinski, Karlo Franjčec, Domagoj Kramarić, Filip Poznić, Ivan Tuđa i Jakov Tušek iznijeli su cijele pripreme te se od njih i najviše očekuje u novoj sezoni. Njima će se pridružiti i najmlađi kadeti koji su marljivo trenirali u Zaboku, a tu je i nekolicina koji su iz raznih razloga propustili obaviti bazične pripreme što će se osjetiti na početku sezone.
Boravak na Pagu završen je nastupom na prvom turniru iz kalendara nove natjecateljske sezone na kojem se nije težilo rezultatu, već se pokušavalo pokrenuti otežale noge od priprema. Ipak su ostvarena dva treća mjesta i to Hrvoja Martineca u najmlađim kadetima i Luke Cvetka u juniorima. Hrvoje je pokazao značajan napredak u igri za poene, dok je Luka rezultat ostvario kvalitetnom igrom oko mreže i servisa.
Nakon povratka nastavlja se uobičajenim ritmom treninga i natjecanja, od kojih već idućeg vikenda predstoji nastup na turniru u Opatiji, a vikend iza u Krapini.

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti