Search
Close this search box.

ZLATKO POSPIŠ NOVI (STARI) PREDSJEDNIK HSTS-A

Zlatko Pospiš i dalje će biti na čelu Hrvatskog stolnoteniskog saveza. Novi-stari predsjednik jednoglasnom odlukom članova dobio je novi četverogodišnji mandat. U obraćanju skupštinarima posebno je naglasio da će mu u narednom mandatu glavni cilj biti jačanje i razvoj regija.

Na izbornoj skupštini HSTS-a od 96 klubova prisutna su bila 62 kluba. U novom mandatu članovi Izvršnog odbora bit će Božidar Bauk, Damir Belaj, Tino-Martin Časl, Emil Gubica, Dražen Korent, Zvonko Leskovar, Diego Lipovšek, Marinko Matulović, Zoran Primorac, Željko Prša, Žarko Valentić, Ivica Vrančić, Zorislav Vučkovac i Herman Vukušić. U Nadzorni odbor izabrani su Viktor Fiolić, Boris Augustić, Damir Jančetić, dok u Stegovnu komisiju Marko Kern, Željko Odorčić i Dražen Štriga.

U proteklom mandatu HSTS je primio novih 20 klubova i pet županijskih saveza, a posljednja je u stalno članstvo primljena Šibensko-kninska županija. Također, prije početka skupštine članovi su minutom šutnje odali počast preminulim članovima stolnoteniske obitelji, a posebno dr. Mladenu Čoliću.

Prenijeto sa www.hsts.hr

1. HL – zapad – muški

3. HL – regija srednja Hrvatska – muški

Pratite naš Facebook

STK ZABOK YOUTUBE

Arhiva vijesti